Gastenboek

Commentaren: 13
 • #13

  FWGJBuitenhuis (zondag, 26 januari 2020 11:17)

  Een heerlijk verblijf gehad in deze prachtige bungalow alles aanwezig en zeer compleet.
  In een oase van rust fantastisch wat een schitterende omgeving.
  In 1 woord geweldig komen we zeker nog terug

 • #12

  Matthijs bais (dinsdag, 04 juni 2019 10:30)

  Een heerlijke vakantie gehad. Enorm genieten van de rustige omgeving en het uitzicht.
  Het huisje staat op een ruime kavel en alles is in prima staat.
  Wij hadden een hond mee en 4 kinderen en ook zij hebben zich prima vermaakt.
  Kortom een aanrader

 • #11

  Margriet Benschop (donderdag, 18 april 2019 10:22)

  Zo heerlijk genoten van een weekje in de Bosrand.
  De rust en de ruimte,heerlijk wandelen daar met de hond.
  Het huisje is fijn,de bedden zijn goed,de badkamer prima.
  Wij waren met 2 personen en een hond,goed te doen.
  Fijn onderkomen.

 • #10

  Jan v.d. Hoeven (zaterdag, 09 juni 2018 20:47)

  Bungalow “De Bosrand” is een heerlijke plek om rust te vinden in een prachtige omgeving. Heel veel privacy, een mooi schoon huisje, met ruime schuur en extra slaapgelegenheid. En een aardige verhuurster. Kortom, ik kom hier zeker nog eens terug.

 • #9

  Fam. Veerman (woensdag, 05 april 2017 22:57)

  Dit jaar was ons 5e jaar in de bungalow de ''Bosrand''. 2 weken in het voorjaar en 2 weken in het najaar. een plek van rust en natuurschoon, vogels, buizerds, reeën en vooral stilte echt helemaal om uit te rusten en maar 5 minuten van de golfbaan. Putten zelf is een gezellig dorpje met veel variaties aan winkels en horeca, tevens de deur naar de prachtige Veluwe om te wandelen en te fietsen. Een echte aanrader voor rustzoekers en natuurliefhebbers!

 • #8

  Guillermo, Alejandro, Cristina, Olga & Ruben (woensdag, 05 april 2017 22:56)

  It was just awesome all the surrounding and the nature wrapping around this house!( cows, green fields,sheeps... it actually looked like a dream made true) We are spanish people, and came here for a week and we really enjoyed it . We would like to give thanks to the owner for everything and also wish him the best of luck.

 • #7

  Willemijn (woensdag, 05 april 2017 22:55)

  Twee jaar geleden ben ik met school op uitwisseling geweest naar Spanje. Ik heb hier zulke goede vriendschappen opgedaan, dat we elkaar elke zomer weer opzoeken in Nederland en Spanje. Afgelopen week heb ik met mijn Spaanse amigos in de bungalow gezeten en het was geweldig! Alles zag er mooi en verzorgd uit en de locatie was perfect. Spanjaarden die uit het hartje van een grote stad komen vonden het geweldig om wakker te worden tussen de koeien en de groene rust. Ik raad mensen zeker aan hier te verblijven en wil de eigenaren heel erg bedanken! Het was een vakantie om nooit te vergeten.

 • #6

  Fam. Snijders (woensdag, 05 april 2017 22:55)

  Wat hebben we genoten!! Huisje via Marktplaats geboekt, dus was het spannend te zien waar we terechtkwamen. Nou dat was top! Middenin het groen, hertjes aan de overkant, hazen in de wei en vogels in de bomen. De in Nederland bijna unieke ervaring even helemaal niets te horen, alleen maar natuurgeluiden. De huisjes zijn ideaal en met al dat gras was het een paradijsje voor ons en kleine Emma, die nog maar een paar dagen kon lopen en daar naar hartenlust heeft kunnen oefenen. Kortom een heerlijke vakantie om nooit te vergeten.

 • #5

  Melanie (Steeds Terugkerende Gast) (woensdag, 05 april 2017 22:54)

  We hebben verscheidene malen een heel prettige lange vakantie van meerdere weken doorgebracht op de Donkere Steeg. Het is een heel mooie plek tussen Nijkerk en Putten. Prachtig wandelen en fietsen en heerlijke rust. Het ligt heel centraal en het is opmerkelijk hoe gemakkelijk het is om Amersfoort en Utrecht te bezoeken en met dat de rest van Nederland. Wij bezoeken dan ook vele vrienden en familie vanuit hier. De bungalow is heel comfortabel in alle seizoenen. Wij hebben het uitgeprobeerd bij warm weer en bij pittig herfstweer. De grote ramen laten het mooie uitzicht binnen. De bungalow is elke keer weer uitstekend verzorgd. Alles is schoon en alles werkt. Kortom een thuis waarop je kunt rekenen en dat is een heerlijk begin van de vakantie. Dit alles tezamen met de goede zorgen en de gastvrijheid van de familie Van de Veen maakt het boeken van de volgende vakantie een gemakkelijk beslissing om weer terug te komen.

 • #4

  Alfred (woensdag, 05 april 2017 22:53)

  Lieve familie van de Veen. tevreden schijnen - is een kunst. Tevreden worden - is een gunst. Tevreden zijn - is een groot geluk. Tevreden blijven - is een meesterstuk. Dat laatste waren wij zeer!! En daarom komen we heel graag weer een keer.

 • #3

  Richard (woensdag, 05 april 2017 22:51)

  Beste fam. v/d Veen, deze 2 weken hebben we het prima naar ons zin gehad. Over het huisje en de omgeving alleen maar goeds te melden. Dit staat zeker in ons geheugen gegrift, dus wie weet nog eens!

 • #2

  Janine (woensdag, 05 april 2017 22:50)

  Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad in jullie prachtige bungalow. Ook de omgeving is geweldig! Wil je tot rust komen dan moet je aan de donkeresteeg zijn. Het is dus voor herhaling vatbaar!

 • #1

  Vincent (woensdag, 05 april 2017 22:48)

  Een prachtig plekje tussen Nijkerk en Putten, dat we al kenden van fietstochten en wandelingen vanuit Amersfoort, maar nu ook echt beleefd hebben!